Gitaar kopen

Om een oordeel te kunnen vellen over de klank, kun je het beste in mijn atelier diverse instrumenten zelf uitproberen. Tenslotte zijn je eigen oren en ogen bepalend! Er hangen hier een aantal gitaren van eigen hand maar ook vintage gitaren, banjo's, mandolines en andere kleine snaar-instrumenten.

De Instrumenten die ik verkoop zijn ready to play. Dat houdt in: een perfecte hoogte van de snaren boven de toets ('de actie'), een rechte hals en een goede intonatie. De meeste vintage instrumenten hebben een nek-reset, fret-redress of een refret ondergaan. Specifieke wensen qua afstelling of bijvoorbeeld versterking zijn altijd bespreekbaar. 

In verschillende catagorie├źn vind je op deze website het actuele aanbod van instrumenten die ik verkoop. Mocht de gitaar die je zoekt er niet tussen staan kun je me ook altijd even bellen of mailen. Er zijn altijd gitaren waarmee ik bezig ben en nog niet op de website staan.

Besluit je een instrument bij mij te kopen, dan adviseer ik je om het instrument zelf op te halen. Ik kan het ook opsturen, maar dan komen er portokosten bij (15 euro voor Nederland en 25 euro binnen de EU). Je betaalt vooraf contant, pin of per bankoverschrijving. Alle prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief portokosten.

Nu te koop bij Spruceguitars: